JS7h

Bli en del av Green

Bli en del av Green

house-768707 1920

Bli en del av Green

Vi är ett hem för entreprenörer

Green Landscaping Group arbetar med utemiljöer och infrastruktur. Vi erbjuder genom våra dotterbolag marknadens mest omfattande tjänsteportfölj med syftet att göra utemiljöer mer hållbara och trygga. Med engagemang och samarbete utvecklar vi självständiga, konkurrenskraftiga företag med fokus på kundnytta, kvalitet och hållbarhet.

Green Landscaping Groups förvärvsstrategi handlar i all enkelhet om att vi erbjuder ett hem för entreprenörer. Har du ett lönsamt bolag verksamt inom utemiljö och funderar på att sälja, kontakta oss gärna.

Vi erbjuder en för entreprenörer attraktiv decentraliserad modell. Du fortsätter att leda och driva ditt företag under ditt nuvarande varumärke. Våra förvärvade bolag har ett stort eget ansvar med beslutsfattande nära kunden.

Som en del av koncernen skapar vi möjlighet till tillväxt, utveckling och erfarenhetsdelning. Med oss får du en sparringpartner och tillsammans driver vi framåt för att öka konkurrenskraften.

Ta gärna kontakt med oss för en förutsättningslös diskussion!

Bild av Jakob Körner

Head of M&A

Jakob Körner

+46 (0)70-108 70 13

@

Bild av Sam Monsén

M&A Associate

Sam Monsén

+46 (0)70-148 57 26

@

Bild av Johannes Vock

General Manager DACH

Johannes Vock

+46 (0)76 764 75 64

@

Våra verksamheter

Ett växande företag!

Green Landscaping Group har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Litauen och växer kontinuerligt både organiskt och via förvärv.

Dotterbolag

Prenumerera på nyheter från Green