6

Om oss

Green Landscaping Group

Green Landscaping Group

Green Landscaping Group är Nordens ledande aktör inom finplanering och skötsel av utemiljöer. Vår affärsidé är att förädla kunders utemiljö genom att erbjuda tjänster med fokus på hög kundnytta, långsiktig hållbarhet och kvalitet.

Green Landscaping Group erbjuder genom sina dotterbolag/resultatenheter marknadens mest omfattande tjänsteportfölj med syftet att göra staden skönare och tryggare. Målsättningen är en miljö som tillför ett verkligt mervärde där människor vill vara. Vi är verksamma i Sverige, Norge, Finland och Litauen. I Sverige är verksamheten uppdelad i fyra regioner: Syd, Mitt, Stockholm, och Norr.

Vi är professionella i allt vi gör och i centrum finns våra medarbetare som med sin kompetens och erfarenhet inspirerar våra kunder och realiserar deras drömmar om en vacker och funktionell utemiljö. En utemiljö som med våra tjänster inom skötsel och drift består under en lång tid. Antalet anställda i koncernen är drygt 2 000 och nettoomsättningen uppgår till cirka 4,8 mkr för räkenskapsåret 2022.

Våra verksamheter

Ett växande företag!

Green Landscaping Group har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Litauen och växer kontinuerligt både organiskt och via förvärv.

Dotterbolag

Prenumerera på nyheter från Green