JS7h

Media

Nyheter

Nyheter

Green Landscaping Group går in i Tyskland

2023-06-13

CFO Carl-Fredrik Meijer och Head of IR Magnus Larsson presenterar vid Avanza Börsdag 2023

2023-05-23

Länk till video

CEO Johan Nordström presents at Redeye Serial Acquirers Event 2023

2023-03-08

Länk till video

Analys i Affärsvärlden

2023-01-20

Green Landscaping: Nu grönskar det

Avanza Capital Markets Day

2022-11-22

Carl-Fredrik Meijer, CFO och Jakob Körner, Head of M&A presenterade idag vid Avanzas Capital Markets Day och berättade om hur vi tredubblat omsättningen och samtidigt höjt marginalen från 2 till 8 procent de senaste tre åren. En spännande resa som fortsätter.

Länk till video

”Expansion är nästa steg”

2022-11-17
Lyssna på koncernchef Johan Nordström berätta om delårsrapporten för tredje kvartalet 2022 i Di Börsmorgon.

Länk till inslag i Di Börsmorgon

Presentation vid Aktiespararnas Aktiedag 2022

2022-09-12

Presentation vid Redey Theme: Serial Acquirers

2022-05-25

Green Landscaping Group expanderar i norra Sverige

2021-11-01
Green Landscaping Group AB har idag förvärvat skötselbolaget Utemiljö Skellefteå. Bolaget har en god lokal förankring och levererar årligen fina resultat med en omsättning runt 15 mkr. Bolaget drivs av Mats Boström och Rickard Linder och dessa två blir i samband med transaktionen ägare i Green Landscaping Group.

– Vi har under flera år haft en dialog med Mats och Richard och nu var tiden mogen för Utemiljö Skellefteå att bli en del av oss. Vi är övertygade om att bolaget under ledning av Mats och Rickard kommer ta nya framgångssteg under de kommande åren på den expansiva marknaden i Skellefteå, säger Henrik Sahlin, Regionchef Norr.

Vi hälsar Mats, Rickard och deras medarbetare välkomna till gruppen!


”Vi vill fortsätta växa genom förvärv”

2020-11-11
Lyssna på koncernchef Johan Nordström berätta om delårsrapporten för tredje kvartalet 2020 i Di Börsmorgon.

Länk till inslag i Di Börsmorgon


Laddade med kunskap

2020-10-27
Förra veckan har den första gruppen om 15 ledare från region syd och väst examinerats i Green koncernens Executive-program. Programmet har utvecklats i samarbete med IHM Business School med målet att utveckla ledarna till att driva sina bolag ännu mer framgångsrikt med hjälp av nya verktyg och kunskap.

Som ledare i Green Landscaping Group arbetar du i en decentraliserad organisation och har full handlingsfrihet vad gäller att styra din egen verksamhet. Vi är övertygade om att det är just friheten som ger förutsättningar för det entreprenöriella och som får våra medarbetare att trivas så bra och nå bättre resultat än andra.

Executive-programmet erbjuder utbildning för våra högsta chefer och täcker affärsmannaskap, analyser, ekonomi, strategi och kommunikation. Utbildningen bedrivs i fem steg under en 12-månaders period.

I den sista modulen redovisar alla deltagare ett projektarbete som deltagarna valt för att utveckla sig egen verksamhet. Vi kan efter denna veckas examination konstatera att det inte råder brist på idéer för att utveckla bolagen och att det är nyttigt att utbyta erfarenheter med andra ledare i koncernen.

Bild från vänster: Thomas Nilsson, Michael Royson, Michael Engström, Björn Svensson, Roger Breid, Johan Carlsson, Carl Nivard, Peter Elheim, Marinette Patriksson, Hans Lagerström, Pontus Lasson, Kristoffer Palmlund, Mikael Lagerström. På bilden saknas Christer Sandvik, Daniel Linderståhl, Thomas Persson och Martin Fast.

 

Våra verksamheter

Ett växande företag!

Green Landscaping Group har verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Litauen och växer kontinuerligt både organiskt och via förvärv.

Dotterbolag

Prenumerera på nyheter från Green